© 2018 SOCIAL BLAST

info@blast.hu

+36 30 245 2550

Budapest

Magyarország

ha már kitaláltad

nem árt kitalálni hogyan viszed sikerre a terveid

stratégiai tanácsadás

A projektek melyekben sikereket tudunk elérni minden esetben körültekintő tervezést igényelnek. Ezért az alábbi három lépésből álló folyamaton szoktuk átvezetni azokat az ötleteket melyek megvalósításával megkeresnek minket. Ezek a lépések konzultációkat tartalmaznak melyek alkalmanként 1-3 óra idő vehetnek igénybe.

ISMERKEDÉS

A stratégiai tanácsadás során megismerkedünk az elképzelésekkel, célokkal és a rendelkezésre álló forrásokkal.

ÖRDÖG ÜGYVÉDJE

Ezek ismeretében számtalan kérdéssel fogunk majd feléd fordulni, néha az ördög ügyvédjét is játszva, hogy szembesülhess azokkal a problémákkal vagy előnyökkel amit te nem vettél esetleg észre.

 

DÖNTÉS

Talán az egyik legfontosabb lépése az együttműködésnek, hogy el kell döntenünk tudunk-e együttműködni vagy sem.  Egyeznek-e a gondolataink, látjuk-e a potenciált a projektben, hogy kialakítsuk azt a keretrendszert melyben mozognunk kell a tervezett projekt végrehajtása során.

A stratégiai tanácsadás nem csak globális projekteket érintő tevékenység lehet, vonatkozhat ez részfeladatokra, részcélok, új piacok elérésének megtervezésére is. Gyakorlatunk van márka- és terméknevek fejlesztésében, online marketing stratégia kidolgozásában, de jelentős nyomdaipari szaktudásunkból fakadóan a print média és a csomagolóanyag gyártás területén is képesek vagyunk tervet alkotni.